Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als FashionHoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

De modeweek van Fashion Hoax

Afgelopen week was letterlijk een modeweek, oftewel Amsterdam Fashion Week. Ook al was ik er maar 1 dag, het zorgde zeker voor een week vol mode. Al was het alleen al mode-inspiratie, wat erg welkom is voor een fashionblogger die ook wel eens aan een writers- en fashionblock lijdt ;-).

Zara tas & enkellaarsjes

De week begon met een shoppingspree bij Zara. Gescoord in de sale: een zwarte chain tas en grijze pointy enkellaarsjes. De tas is meteen de volgende dag mee gegaan naar Fashion Week.

Gestyled door Leco van Zadelhoff

Ik vertelde jullie vorige week dat mijn haar gestyled zou worden door Leco van Zadelhoff voor Net5 Blogt. Afgelopen zaterdag was het zover, backstage bij Amsterdam Fashion Week. Een super leuke ervaring en Leco kan super stijlen (duh!). De hele hairdo is te zien op mijn blog, foto’s en film!

Outfit: Zara blouse & jeans – DKNY pumps – Fashaves horloge

Ik heb onlangs mijn studio op- en vooral uitgeruimd. Ook mijn kleding kast moest er aan geloven. Ik had van te voren duidelijke afspraken gemaakt met mezelf, om er voor te zorgen dat ik ook werkelijk kleding weg zou doen. Kan je kast ook wel een detox gebruiken? Lees mijn detox-tips op mijn blog.

W Concept jurk – Zara laarzen & tas – Mango jasBekijk de outfit hier

Mijn outfit tijdens Amsterdam Fashion Week. Niet te wild, niet te gek, maar een beetje basic en elegant. My style ;-)