Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

De modeweek van Fashion Hoax

Deze week stond meer in het teken van beauty dan fashion. Een leuke afwisseling!

Outfit: River Island jas – Zara blouse, schoenen en tas – H&M jeans – Fashaves horloge. Bekijk de volledige outfit hier

Woensdag was ik in Amsterdam voor het Yves Saint Laurent x Fashiolista beauty event. Hier werd de nieuwe YSL Touche Eclat lijn gelanceerd. Het was een avond gevuld met bloggers, cocktails, macaroons and lots of make-up!

Mijn favoriete foundations: Clinique even better & L'Oreal Nude Magique 

Ik ben nooit echt een beauty meisje geweest. Behalve als het om foundation gaat! Het heeft jaren geduurd totdat ik de perfecte foundation vond. Nu ben ik helemaal gelukkig met mijn Clinique foundation en L'Oreal Nude Magique BB creme.

Outfit: H&M jas – Zara rok & laarzen – Chicwish top. Bekijk de volledige outfit hier.

Ik kom 'm steeds vaker tegen, de quote die helemaal bij mij (en bij veel andere fashionista's) past: I'll stop wearing black when they invent a darker color. Deze outfit is daar het ultieme voorbeeld van. Zwart, donkergrijs en geen kleur, typisch Lian.

 

Mijn huidige wishlist. Bekijk 'm hier.

Even weer wat fashion! Ze zeggen altijd "you can never have too many shoes". Die lijfspreuk is voor mij geschreven. Niet alleen als het gaat om schoenen, ik kan ook niet genoeg kleding hebben. Daarom is het tijd voor een nieuwe wishlist. Er kan tenslotte altijd wat bij ;-)