Anouk bevallen van zoon

Zangeres Anouk (39) is bevallen van een zoon. De Haagse blondine maakte zondag via Facebook bekend dat zij voor de vijfd...

Zangeres Anouk (39) is bevallen van een zoon. De Haagse blondine maakte zondag via Facebook bekend dat zij voor de vijfde keer moeder is geworden. Het jongetje heeft de naam Sion Jethro gekregen. Vlak na de winst van het Nederlands elftal op Mexico, postte Anouk een foto van haar pasgeboren kindje tegen oranje achtergrond met de tekst: “Sion Jethro is happy too, in his dreams.”

Wie is de vader?
Wanneer Anouk exact bevallen is van haar zoon is vooralsnog onbekend. Ook is het nog onduidelijk wie de vader is het kindje. De zangeres maakte eind maart bekend in verwachting te zijn, maar wilde niet loslaten van wie. De stilte van de rockmoeder hierover zorgde uiteraard voor een hoop speculaties en geruchten. Zo werden onder meer Afrojack en de drummer uit haar band als mogelijke vaders genoemd.

Eerder kreeg Anouk al twee zoons en een dochter uit haar huwelijk met Postmen. In 2010 kreeg zij een zoon met haar toenmalige vriendje, rapper Unorthadox.

 

Beeld: Facebook/Anouk

 

Laatste nieuws