Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe liefde van Sylvie Meis

Het ziet er naar uit dat de romance tussen Sylvie Meis en Luis Medina Y Abascal, een serieuze wending heeft genomen. De...

De nieuwe liefde van Sylvie Meis

Het ziet er naar uit dat de romance tussen Sylvie Meis en Luis Medina Y Abascal, een serieuze wending heeft genomen. De Spaanse graaf heeft de Nederlandse schone namelijk na vier maanden al voorgesteld aan zijn moeder.

Sylvie onthulde vorige week een foto van hen samen, maar sinds vandaag weten we pas hoe hij heet. Ze hield haar Spaanse vlam een tijd geheim, omdat hij haar eerst wilde voorstellen aan zijn moeder. Een betrouwbare bron vertelde de Privé: "Nu dat is gebeurd, kon Sylvie een foto van haar nieuwe liefde delen met haar Facebookvrienden. Want natuurlijk wil ze dat nieuw gevonden geluk het liefste van de daken schreeuwen!".

Schandalen

Sylvie heeft niet alleen kennis gemaakt met Luis' moeder, maar ook met de naaste familie. Over haar nieuwe schoonfamilie zal Sylvie ongetwijfeld wel wat schandalen hebben gehoord. De vader van Luis werd in 1994 veroordeeld tot 18 jaar gevangenisstraf wegens corruptie en het maken van foto's van een 5-jarige. Toen hij vier jaar later vrijkwam, overleed hij aan een overdosis slaaptabletten.

De 33-jarige Luis Medina Y Abascal werd onlangs door het Franse royaltyweekblad Point de Vue uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel. Hij had relaties met onder andere fotomodel Amanda Hearst en de adellijke Alejandra Rojas.

Lees ook: Sylvie Meis wil een tweede kind

Beeld: Getty, Instagram