Amanda Bynes slaapt op bankje in winkelcentrum

Amanda Bynes heeft al een tijdje moeite met het vinden van een eigen huis en dus dwaalt ze dagelijks rond door de strate...

Lees ook

Amanda Bynes heeft al een tijdje moeite met het vinden van een eigen huis en dus dwaalt ze dagelijks rond door de straten van Hollywood. Onlangs werd ze gespot in een winkelcentrum, terwijl ze lag te snurken op een bankje.

De ernstig zieke actrice is niet al te blij met de kiekjes die van haar werden genomen toen ze een beetje bij probeerde te komen van haar heftige week. Sterker nog: ze is woedend. Bekijk de foto’s hier.

Woedend

“Ik heb geen geld gekregen voor een hotel, dus verblijf ik bij vrienden. Ik heb gisteren slecht geslapen, dus ben in slaap gevallen op een bank”, schreef ze op Twitter. “Papazazzi heeft stiekem foto’s van me gemaakt! Ik haat mijn ouders nog steeds omdat ze me geen geld geven.”

Vervolgens ging ze door over haar ouders, waar ze de laatste tijd niet veel positiefs over heeft te zeggen. “Wat is er mis met ze? Mijn advocaat gaat ervoor zorgen dat ze geen controle meer over mijn geld hebben. Ze zijn verschrikkelijk.”

Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook