Betaalde versie Tinder maakt swipes ongedaan

De meeste Tinderaars hebben het wel eens gehad; gedachteloos naar links swipen door de eentonige reeks ‘notties’, zo nu...

Lees ook

De meeste Tinderaars hebben het wel eens gehad; gedachteloos naar links swipen door de eentonige reeks ‘notties’, zo nu en dan afgewisseld met de sportschool Selfie, verontrustende dick pic of een grappenmaker die zich voordoet als Manuel Broekman. Maar dan komt er één langs, werkelijk waar the one. Die groene ogen, gespierde armen, witte lach en drie-dagen baardje, ja dit is ‘m hoor.

Tweede kans

Te laat, je hebt hem al zonder na te denken rechtstreeks op de ‘nope’ stapel gegooid. Blijkbaar voelt Tinder je pijn. Zozeer dat ze een knop ‘ongedaan maken’ knop hebben ontwikkeld, om Tinderaars een broodnodige tweede kans te geven, zo laat Sean Rad, medeoprichter van Tinder, aan Techcrunch weten. Dit is één van de meest gevraagde features en tevens onderdeel van de betaalde versie van Tinder.

Ongedaan maken

Met de speciale knop kunnen Tinder-gebruikers het laatste profiel terughalen om de keuze te veranderen. Daarnaast wordt het in de betaalde versie van Tinder mogelijk om te zoeken naar mensen buiten de regio van de gebruiker.

De prijs van de betaalde Tinder-versie is nog niet bekend. Rad meldt dat het bedrijf abonnementen test die variëren tussen de 0,99 en 19,99 euro per maand.

Ronja James

Ken jij onze nieuwe blogger Ronja James al? Ronja James (32) is een freelance vormgever uit Amsterdam. Na een periode van rust aan het mannenfront – even uitblazen van de relatiebreuk en wennen aan het alleenstaand moederschap – is ze weer aan het daten geslagen. Met een fulltime baan en twee kinderen is er niet veel tijd om de kroeg in te gaan, maar gelukkig is daar tegenwoordig Tinder, de app waarmee je potentiële kandidaten in de buurt kunt spotten. Voor Grazia houdt Ronja een dagboek bij met al haar online datingavonturen. Lees ze hier!

 

Beeld: Sanoma Beeldbank

Laatste nieuws

Zie ook