Exclusief! Life secrets van Lily Aldridge

Grazia was in Los Angeles bij de campagneshoot van topmodel Lily Aldridge voor de webshop Nelly.com. Lily heeft de looks...

Lees ook

Grazia was in Los Angeles bij de campagneshoot van topmodel Lily Aldridge voor de webshop Nelly.com. Lily heeft de looks die haar de status van Victoria’s Secret Angel opleverden en ze is gelukkig getrouwd met Kings of Leon zanger Caleb Followill waarmee ze een dochtertje heeft. En dan heeft ze ook nog eens stijl. She’s got it all! We vroegen haar tijdens een tête-à-tête in het SLS Hotel in Beverly Hills naar haar life secrets

Life secrets

Ballet Beautiful
“Ik hou mijn body in shape met Ballet Beautiful. Ik train zo’n drie tot vijf dagen per week. En I love touwtje springen, cardio en kickboksen. Naast sporten kan ik alles eten. Ik eet heel veel hamburgers. Oké, niet vlak voor de Victoria’s Secret show.”

Tracey Cunningham
“Mijn grote haargeheim is: Tracey Cunningham. Ze kleurt mijn haar al jaren met een gloss. Het glanst altijd. Tracey is een genius. Verder doe ik geen gekke dingen met mijn haar. Ik gebruik wel altijd conditioner. Het liefst van Pantene.”

Daten
“Het geheim van een goede relatie is blijven daten. Mijn ideale date met Caleb is uit eten en naar de film. Onze favoriete datespot is Barbuto’s in New York.”

Zelfvertrouwen
“Sexy zijn is zelfvertrouwen hebben. Het meest sexy voel ik me als ik in mijn bikini op het strand lig en de zon op me schijnt.”

Proactiv
“Omdat ik zoveel reis en tijdens fotoshoots veel make-up draag, gebruik ik het Proactiv drie stappenplan om mijn huid te reinigen. Ik gebruik ook rozenwater en lippenbalsem. En een Vitamine E stick voor het gebied rond mijn ogen.”

Audrey Hepburn
“Audrey Hepburn is mijn stijlicoon, een stijl en een persoon die nooit uit de mode gaat.”

Sharing is caring
“Ik zou nooit mezelf kunnen zijn als ik niets voor anderen deed. Ik doe veel dingen voor het goede doel. Ik hoop dat iedereen dat doet. Het maakt mij heel happy”

Leren broek
“Een leren broek heeft me al duizend keer gered. Downdressen met sneakers en een oversized shirt en updressen met hoge hakken en rode lippen.”

Hard werken
“Een succesvolle carrière krijg je door hard te werken en jezelf te omringen met succesvolle en inspirerende mensen.”

De collectie van Nelly.com zien met Lily Aldridge als gezicht? Check het in de Grazia van deze week!

Laatste nieuws

Zie ook