Anna Wintours kantoor wemelt van de ratten

De verhuizing van modemagazine Vogue naar het nieuwe One World Trade Center-gebouw in New York gaat niet zo soepel. De t...

Lees ook

De verhuizing van modemagazine Vogue naar het nieuwe One World Trade Center-gebouw in New York gaat niet zo soepel. De toekomstige kantoren van de redactie, onder leiding van Anna Wintour, wemelen van het ongedierte.

Ratten

De redactie van Vogue is aan het verhuizen naar de 25e en 26e verdieping van One World Trade Center, de kantoortoren waar vroeger de Freedom Tower van de ingestorte WTC stond.

Volgens een medewerker lopen er zo veel ratten en andere beesten in het gebouw rond, dat de verhuizing zelfs even uitgesteld moet worden. “Het risico bestaat dat de dieren gaan knagen aan de kleding voor het blad.”

Wintour zelf wil volgens Page Six geen voet in haar nieuwe kantoor zetten totdat het rattenprobleem is opgelost. Naar verwachting zal de hoofdredactrice sowieso pas na de jaarwisseling fulltime op de nieuwe locatie te vinden zijn. Vogue zat tot nu toe aan Times Square in het hart van de stad.

Lees ook: Anna Wintour haalt uit naar Kim Kardashian

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook