Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De absurde jeugd van Jaden en Willow Smith

Naar een traditionele school gaan ze niet en straf krijgen ze nooit. Al die vrijheid heeft gevolgen voor de kinderen van...

De absurde jeugd van Jaden en Willow Smith

Naar een traditionele school gaan ze niet en straf krijgen ze nooit. Al die vrijheid heeft gevolgen voor de kinderen van Will en Jada, zo blijkt uit een nieuw, redelijk bizar interview met de Smith-kids.

Jonge filosofen

Het dubbelinterview voor T Magazine van de New York Times zou eigenlijk gaan over de nieuwe albums van Jaden (16) en Willow Smith (14), maar in plaats daarvan verkondigden de twee uitvoerig hun behoorlijk maffe denkbeelden. Dit waren nogal diepe, filosofische gedachten voor een tiener.

Niet naar school

Deze aparte uitspraken zijn geen verrassing voor Smith kenners. Will en Jada hanteren namelijk een nogal bijzondere opvoeding. Zo gaan Willow en Jaden bijvoorbeeld niet naar school, maar krijgen ze thuis les van hun moeder. Tenminste, dat kregen ze, want mams is nu wel erg druk met haar nieuwe klus.

Zelfstandigheid

Door het interview met haar kinderen vraagt men zich nu af of ze er wel voor zorgt dat haar kinderen wat leren? Jaden en Willow lijken hun zelfstandigheid geen probleem te vinden: “Op school leer je helemaal niks. Het is niet authentiek, omdat het ophoud. De school waar wij elke dag naartoe gaan, blijft eeuwig bestaan.”

Lees het hele artikel in de nieuwe Grazia, die vanaf morgen in de winkels ligt!