Melissa McCarthy ontwerpt plus-size collectie

Het gaat gebeuren! In 2011 had Melissa McCarthy het er al over, nu komt haar droom uit: ze gaat een kledingcollectie ont...

Lees ook

Het gaat gebeuren! In 2011 had Melissa McCarthy het er al over, nu komt haar droom uit: ze gaat een kledingcollectie ontwerpen.

Melissa is de zoveelste celeb die haar naam aan een modehuis verbindt.  Ze slaat de handen ineen met Sunrise Brands om een collectie te ontwerpen, met de nadruk op plus-size kleding.

Plus-size collectie

De Bridesmaids-actrice, die ooit aan het Fashion Institute of Technology in New York studeerde, onthulde eerder al dat ze als klein meisje dolgraag modeontwerpster wilde worden. “Het is iets waar ik sinds de kleuterschool al mee bezig ben. Dan lag ik als klein meisje op de vloer door de Vogue te bladeren en plaatjes uit te knippen. Het is iets wat ik altijd al heb willen doen”, vertelde ze aan WWD magazine.

Uitbreiding

Melissa begint met een lijn sportieve vrijetijdskleding. Later wordt de lijn uitgebreid met accessoires en beautyproducten. Als alles goed gaat, wordt de lijn in het najaar van 2015 gelanceerd. De naam van het label blijft nog even geheim.

De kledinglijn wordt gelanceerd in de Verenigde Staten, Canada en Groot-Brittannië. Wanneer en of de collectie in Nederland te koop zal zijn, is nog niet bekend.

 

Beeld: Getty 

 

Laatste nieuws

Zie ook