Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bas Muijs onder druk gezet om te trouwen

AMSTERDAM - Bas Muijs wordt naar eigen zeggen flink onder druk gezet door zijn familie om zijn Sabine een huwelijksaanzo...

Bas Muijs onder druk gezet om te trouwen

AMSTERDAM - Bas Muijs wordt naar eigen zeggen flink onder druk gezet door zijn familie om zijn Sabine een huwelijksaanzoek te doen. "Onlangs kreeg ik van een tante een soort huwelijksaankondiging in de bus, met daarop onze bruiloft! De familie is er dus heel erg mee bezig", vertelt Bas aan Story.

De 36-jarige acteur en de 27-jarige Sabine wonen al drie jaar samen, maar Bas ging vooralsnog niet op zijn knieën en gezinsuitbreiding staat ook nog niet op de planning. "Mijn ene broer is al vader en mijn andere broer wordt vader. Zij zijn beiden jonger, dus moet ik volgens iedereen opschieten. Ze vergeten echter dat Sabine bijna tien jaar jonger is en nog volop carrière aan het maken is", legt Bas uit.

Het stel weet ook nog niet wie het kindje moet gaan opvoeden. "Daar zijn we nog niet helemaal uit en tot die tijd blijven we lekker met z'n tweetjes. Trouwen zie ik dus echt veel eerder gebeuren dan gezinsuitbreiding."