Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hero Brinkman 'stalkt' Rosalie van Breemen

AMSTERDAM - Er is iets opgebloeid tussen Hero Brinkman en Rosalie van Breemen tijdens de opnames van Sabotage, maar een...

Hero Brinkman 'stalkt' Rosalie van Breemen

AMSTERDAM - Er is iets opgebloeid tussen Hero Brinkman en Rosalie van Breemen tijdens de opnames van Sabotage, maar een verhouding zit er vooralsnog niet in. "Ik zou hem best beter willen leren kennen, maar ik begin niet aan een man die in een relatie zit en een gezin heeft", vertelt Rosalie aan Story.

Tijdens de opnames van het programma zochten Hero en Rosalie elkaar steeds vaker op. Ze hadden 'diepgaande gesprekken'. Rosalie maakte Hero wel al snel duidelijk dat ze afstand van hem wil houden vanwege zijn vriendin. "Maar hij blijft in zijn sms'jes maar aandringen op een volgende ontmoeting", onthult Rosalie.

Hoewel de 46-jarige presentatrice single is, gaat ze niet in op de berichten van Hero. "Ik ben niet afkerig van een flirt. Ik hoef aan niemand verantwoordelijkheid af te leggen voor mijn doen en laten. Ik ben dus vrij om in te gaan op de avances van Hero, maar ik doe het niet omdat ik niet de oorzaak wil zijn van een breuk."

Bij de perspresentatie van het programma gaf de 48-jarige Hero Rosalie al te kennen dat zijn relatie onder druk staat. Rosalie in het weekblad: "Maar dat lag niet alleen aan mij, zo verzekerde hij mij."

Het rijtje exen van Rosalie is indrukwekkend. Zo deelde ze veertien jaar lief en leed met de Franse filmlegende Alain Delon. Na hun breuk kreeg Rosalie een relatie met de schatrijke Alain Afflelou. Na zes jaar liep ook die relatie op de klippen en trouwde het model met een oudere miljardair. Dit huwelijk hield maar drie maanden stand.