Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Deze man heeft €150.000 uitgegeven om op Madonna te lijken

Adam Guerra heeft in 12 jaar tijd meer dan 150.000 euro uitgegeven om op zijn idool Madonna te lijken. Hij is niet allee...

Zien: Deze man heeft €150.000 uitgegeven om op Madonna te lijken

Adam Guerra heeft in 12 jaar tijd meer dan 150.000 euro uitgegeven om op zijn idool Madonna te lijken. Hij is niet alleen een enorme fan, maar ook een Madonna imitator. En, lijkt-ie een beetje?

Just like Madonna

Adam laat weten dat hij overdag nog gewoon zichzelf is, maar dat hij 's avonds transformeert in Madonna. "Toen ik 18 jaar was, begon ik met optreden als drag queen. Op een avond was ik verkleed als Madonna en vond het geweldig. Eerst was het een droom, toen was het een doel en langzamerhand werd het een obsessie. Nu is het mijn baan", zegt Adam. Om op Madonna te lijken, heeft hij veel aan zichzelf laten verbouwen. Zo heeft hij een kincorrectie ondergaan, zijn junkbeenderen laten veranderen en zijn wenkbrauwen laten liften. Verder heeft hij heel wat botox in zijn gezicht laten spuiten.

Billen

Adam heeft al heel veel tijd en geld in zijn obsessie gestopt, maar is nog lang niet klaar. Tijdens de Grammy Awards dit jaar liet Madonna haar billen zien op de rode loper. Dus ja, dan wil Adam zijn billen natuurlijk onder handen laten nemen door de plastische chirurg.

Lees ook: #Zien: De Lindsay Lohan look-a-like

Beeld: Hollandse-Hoogte