Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De echte reden waarom mannen dol zijn op dikke billen

Eindelijk is er onderzoek gedaan naar de reden waarom mannen gek zijn op billen en dan vooral groot, groter, grootst. Er...

De echte reden waarom mannen dol zijn op dikke billen

Eindelijk is er onderzoek gedaan naar de reden waarom mannen gek zijn op billen en dan vooral groot, groter, grootst. Er zijn veel dingen die wij van te voren dachten, maar dit niet! De reden is namelijk een zwangerschap!

Oermannen

De universiteit van Texas deed onderzoek naar de billen van vrouwen en wat mannen daar van vonden. Ze vroegen 100 hetero mannen om de billen te kiezen die zij het aantrekkelijkst vonden en de meerderheid koos voor de grootste billen. Oke, dat is niks nieuws. Maar de reden erachter wel.

Volgens onderzoeker David Buss heeft het niet alleen te maken met de omvang van de billen, maar ook met de vorm van de onderrug en de heupen. Uit het onderzoek blijkt dat mannen nog steeds het oerinstinct hebben. Het heeft er namelijk allemaal mee te maken dat een vrouw met brede heupen en dus ook bredere billen minder last heeft van haar zwangerschap en ook vaker zwanger kan worden. Mannen vinden het onbewust dus heel erg belangrijk dat een vrouw kan zorgen voor kinderen.

Lees ook: Hoe echt zijn de billen van Amber Rose?

Beeld: Sanoma