Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lente: De 10 dingen die je vanaf NU bij je moet dragen

Morgen is het de eerste échte lentedag en dus is het tijd om je leven drastisch om te gooien. Goodbye winter blues, hell...

Lente: De 10 dingen die je vanaf NU bij je moet dragen

Morgen is het de eerste échte lentedag en dus is het tijd om je leven drastisch om te gooien. Goodbye winter blues, hello spring!

De lente is er en die gaan we vieren ook. Geen Netflix, warme truien of thee meer. Nee, vanaf nu dragen we felle kleurtjes en drinken we koud water met stukjes sinaasappel erin. Wees voorbereid, want alleen dan haal je alles uit de lente. Wij hebben dé spring essentials voor je op een rijtje gezet. Hier is wat jij vanaf nu bij je moet dragen:

Paraplu eruit, omslagdoek erinWe gaan de lente vol positiviteit tegemoet en daar is geen ruimte meer voor regen. De paraplu maakt plaats voor een heerlijke omslagdoek. Wanneer jij na je werk of school blijft hangen op het terras, is het heerlijk als je tegen de avond een fijne omslagdoek kunt omslaan. De echte zwoele avonden laten nog even op zich wachten, dus wees voorbereid op de frisse lente avondjes. Overigens multi-functioneel: de omslagdoek kun je natuurlijk ook als spontaan picknickkleed gebruiken.

TandenstokersHè? Ja je leest het goed. Voor alle fietsende ladies onder ons: tandenstokers zijn vanaf nu een musthave. Want wie heeft het niet meegemaakt: zit je heerlijk in het zonnetje op de fiets, op weg naar het volgende terras, heb je zo weer 5 vliegjes in je mond te pakken. Even stoken en smile to spring!

DeodorantEn misschien ook wel een schoon truitje. Nederland blijft namelijk een uitdaging als het neerkomt op het inschatten van de 'gevoels'-temperatuur. Grote kans dat je je te warm aankleedt en bezweet aankomt op je werk.

Foundation eruit, zonnebrandcrème erinDe alom bekende waarschuwing: blijven smeren! Je wilt niet als éérste door de éérste zonnestralen van het jaar verbanden. Dat is niet cool. Dat lekkere kleurtje komt wel, don't rush it. Smeer met de juiste SPF en alles komt goed. (zelfbruiner mag ook ;-))

KURKENTREKKERDeze vinden wij zelf misschien wel de belangrijkste. Vanaf nu is geen enkel flesje rosé meer een uitdaging, want jij bent voorbereid!

ZonnebrilYou're time to look fabulous and shine! 

NagellakDit is voor de ergste noodgevallen, want eigenlijk moet je vanaf nu zorgen dat je teennagels er smooth as hell uit zien. Duik vanavond nog die badkamer in en ga vijlen, knippen, lakken, whatever it takes.

ScheermesjesRokjesdag is around the corner, dus scheren maar!

Vochtige doekjesVoor het ijsje dat lekt. Of ander picknickvoer dat je met je handen moet eten.

KleingeldOm dat ijsje überhaupt te kunnen kopen.

Lees ook: Asos is klaar voor de zomer en wij nu ook

Bron: Sanoma Beeldbank