Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mannen met humor zijn beter in bed

Dat een goed gevoel voor humor een belangrijke eigenschap is die vrouwen zoeken in een man, is wel bekend. Toch lijkt he...

Mannen met humor zijn beter in bed

Dat een goed gevoel voor humor een belangrijke eigenschap is die vrouwen zoeken in een man, is wel bekend. Toch lijkt het erop dat dit wel meer voordelen heeft dan alleen een lachkick. Een nieuwe studie in Psychology Today laat weten dat mannen die je aan het lachen maken, veel beter in bed zijn dan mannen die dat niet doen!

Hunkeren naar meer

Onderzoek van de Universiteit van Albany wees uit dat vrouwen niet alleen liever seks hebben met een man die een goed gevoel voor humor heeft, maar zij ook eerder het voortouw nemen, halen er meer genot uit en zouden zelfs hunkeren naar meer! Ook zouden vrouwen zich veiliger voelen bij een grappige man.

Geen verrassing

Psycholoog en antropoloog Gil Greengross vertelde Psychology Today dat deze bevindingen hem niet verraste. "Mensen met een goed gevoel voor humor zijn aantrekkelijk als vrienden en hebben meer succes bij de vrouwen. Dit geldt vooral voor mannen die humor gebruiken om partners aan te trekken, want vrouwen vinden humor een van de belangrijkste eigenschappen bij het kiezen van een partner", aldus Gil.

Onthuld: Het meest gevoelige lichaamsdeel van mannen