Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó wordt roadtrippen makkelijk én veilig!

De zomer komt er weer aan! Heb jij je vakantie al geboekt? Vergeet vlieg- of busreizen, roadtrippen is het allerleukste...

Zó wordt roadtrippen makkelijk én veilig!

De zomer komt er weer aan! Heb jij je vakantie al geboekt? Vergeet vlieg- of busreizen, roadtrippen is het allerleukste om samen met je vriendinnen te doen. Met z'n allen in de auto het avontuur tegemoet. Vooral géén plan maken, juist daarmee ontdek je de leukste plekjes.

Nog leuker is het om je eigen fiets mee te nemen. Zo kun je gaan en staan waar je maar wilt. Een camping net buiten Parijs en dan op de fiets naar de Champs Élysees, wie wil dat nou niet?

Nooit meer proppen

Schrik je ook al van het beeld dat je je fiets én bagage mee moet nemen in één auto? En in de hitte staat te klungelen om je fiets weer passend in de achterbak te krijgen? Opel heeft hier iets op gevonden, namelijk FlexFix. Met dit handige systeem hoef je geen halsbrekende stunts meer uit te halen om je fiets achterop een auto mee te nemen. FlexFix is – heel slim – volledig geïntegreerd in de achterbumper. Hiermee wordt je fiets meenemen even makkelijk als dat paar extra pumps.

4G onderweg? Yes, please!

4G wifi in de auto stond al lang op ons lijstje. Opel OnStar maakt het straks echt waar. Met high-speed internet voor maar liefst 7 toestellen, in heel Europa. Superhandig om filmpjes te bekijken of onbeperkt te whatsappen. Je kunt OnStar zien als een personal assistant, want de service bevat een Nederlands sprekende adviseur waarmee je in contact staat en die je helpt op het gebied van mobiliteit en service.

En mocht het echt nodig zijn, dan belt de auto zelfs automatisch de hulpdienst! Zo ga je ook nog veilig op reis. Opel OnStar is vanaf dit najaar leverbaar op vele Opel modellen. Meer weten? Kijk op opel.nl/sterkstaaltje.

Roadtrip, here you come!

Beeld: Opel