Heftig: De Bachelors Diva heeft auto-ongeluk gehad

Diva vertelt het hele verhaal in haar nieuwe vlog.

Diva mag het dan misschien niet tot de finale hebben geschopt in De Bachelor, maar ze wist zichzelf wél de publiekslieveling van het programma te maken. Na haar avontuur in de realityserie besloot de beauty dan ook om te beginnen met vloggen. Enne, in haar laatste vlog vertelt Diva een heel heftig verhaal.

Vangrail

Diva vertelt namelijk dat ze laatst een auto-ongeluk heeft gehad, toen ze naar huis reed vanaf een feestje. Na het feestje moest ze nog anderhalf uur naar huis rijden en dat ging mis toen Diva moe werd achter het stuur. “Ik doe dit altijd, dan pomp ik keihard muziek en dan rij ik als een gek naar huis. Ik was een half uur voor mijn huis en ik moest mijzelf een beetje ophypen om normaal te rijden en ik ineens was ik weg. Ik was gewoon in slaap gevallen achter het stuur.”

Vervolgens is ze tegen de vangrail gereden en tot stilstand gekomen. Gelukkig was er niks ernstigs aan de hand en kwam Diva met de schrik vrij. Pff… Heftig!

Reacties

In de reacties onder de video barst het van de steunbetuigingen. “Ik hoop dat je een beetje van de schrik bent bekomen na je auto-ongeluk!” en “Leuke video! Wat vervelend dat je een ongeluk hebt gehad met de auto”, schrijven haar volgers in de reacties.

Bron: Shownieuws | Beeld: YouTube, De Bachelor

Laatste nieuws