Het tijdstip waarop mannen het beste naar hun vrouw luisteren

Als vrouw zijnde is het niet altijd een makkelijke taak om ervoor te zorgen dat je man écht naar je luistert. Maar er is...

Als vrouw zijnde is het niet altijd een makkelijke taak om ervoor te zorgen dat je man écht naar je luistert. Maar er is hoop! Uit een Britse enquête blijkt dat er een tijdstip is waarop mannen het beste luisteren, meldt HLN.BE. Heb je iets belangrijks te melden? Vertel het hem dan om 20:15 uur.

Goed gesprek

Wij vrouwen schijnen het liefst belangrijke gesprekken om 08:20 uur te voeren, terwijl mannen volgens de enquête pas twaalf uur later open staan voor een goed gesprek, om 20:15 uur. De enquête is door Britse Asda bij 1.000 mannen en vrouwen uitgevoerd. In de enquête gaven de mannen aan dat ze het liefst een goed gesprek voeren na het eten. 39% gaf aan dat ze dit het liefst in de auto doen.

Storen

Enne, stoor hem ook niet als hij onder de douche staat. Driekwart van de mannen die deelnam aan het onderzoek, wil dan absoluut niet gestoord worden. Oh ja, en niet te vergeten: voetbal. 92% van de mannen háát het als je tijdens een voetbalwedstrijd een gesprek probeert te voeren. Maar dat hebben jullie vast al ondervonden, toch?

Lees ook: Onderzoek: Vriendschap tussen man en vrouw, kan het?

Beeld: Sanoma Beeldbank

 

Laatste nieuws