Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Grazia's Top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. H&M onthult nieuwste guest designer

Vers van de pers heet modenieuws: Balmain gaat voor Hennes en Mauritz ontwerpen. Dat verklapte ontwerper Olivier Rousteing op de rode loper tijdens de Billboard Music Awardsin Las Vegas.Hij was daar niet alleen, maar met modellen Kendall Jenner en Jourdan Dunn aan zijn arm. Beiden van top tot teen gehuld in Balmain.

2. Geordie Shore's Vicky onthult haar dieetgeheimen 

Het blijft een ding: hoe verschrikkelijk veel de Geordie Shoremeiden de afgelopen tijd zijn afgevallen. Vooral Vicky Pattisonheeft een killer body, maar hoe heeft zij dit voor elkaar gekregen? Vicky onthult nu al haar dieetgeheimen.

3. Geordie Shore's Charlotte showt haar nieuwe lippen

Charlotte Crosby is samen met haar Geordie Shore-vriendinnen het afgelopen jaar extreem afgevallen. De realityster is dunner dan ooit, maar het lijkt erop dat ze nóg meer naar perfectie streeft. De metamorfose van haar lichaam was nog niet genoeg, dus veranderde Charlotte ook haar lippen.

 Beeld: Instagram