Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

 1. Fotografe huilde bij fotoshoot Caitlyn

De fotoshoot van Caitlyn Jenner, voorheen Bruce, was een emotionele gebeurtenis. Dat vertelt reporter Buzz Bissinger van Vanity Fair aan ET Online. Fotografe Annie Leibovitz barstte in tranen uit toen ze de lens richtte op de 65-jarige Caitlyn.

Bissinger vertelt over de sfeer op de set: "Het was rustig. We hadden het gevoel dat er iets heel krachtigs en geweldigs plaatsvond. Annie heeft belangrijke foto's gemaakt, de serie hoort bij het beste fotowerk van de moderne tijd. Toen ze door de lens keek, kwamen de tranen. Annie vertelde me dat het leek of ze een wedergeboorte zag, het ontstaan van een vrouw, de totstandkoming van een nieuwe identiteit."

2. MAC wil Caitlyn Jenner voor make-upcampagne

Caitlyn Jenner is in gesprek met MAC, meldt New York Post. Het make-upmerk zou Jenner graag willen als gezicht van een nieuwe reclamecampagne. Realityster Jenner poseerde voor het eerst als vrouw voor een maandag onthulde cover van het blad Vanity Fair. MAC zou echter al maanden achter Jenner aanzitten en een eerste gesprek zijn aangegaan, nog voordat de geruchten dat Bruce vrouw aan het worden was, werden bevestigd. Eerdere vertegenwoordigers van het merk waren onder anderen Ricky Martin, Elton John, Rihanna en Lady Gaga. Het motto van MAC is: "Alle leeftijden, alle rassen en alle seksen."

3. Kim Kardashian showt baby bump

Maandag werd bekendgemaakt dat Kim Kardashian voor de tweede keer zwanger is. Twee dagen daarna verscheen de realityster op de rode loper in een doorschijnende jurk. Kim zou al drie maanden zwanger zijn, maar in die niet al te veel verhullende jurk was daar nog niets van te zien. Vandaag (één dag later) wordt ze gespot op het vliegveld van Los Angeles mét een bol buikje. Hoe kan dit?! Klik hier voor de foto's.

4. Eerste beelden realitysoap Caitlyn Jenner

De eerste beelden van de nieuwe realitysoap I Am Cait zijn vrijgegeven. De soap staat in het teken van Caitlyn Jenner. De Amerikaanse zender E! volgt in acht afleveringen de realityster en laat zijn 'nieuwe leven' zien. In de trailer is te zien hoe Caitlyn zichzelf opmaakt en de wijde wereld in gaat. Ze voelt zich eindelijk vrij. Caitlyns realitysoap wordt vanaf 26 juli uitgezonden op E!.

Bekijk hier de eerste beelden:

5. Waarom je Caitlyn niet met de letter 'K' spelt

Toen maandag bekend werd dat Bruce Jenner tegenwoordig als Caitlyn Jenner door het leven gaat, was de grote vraag: Waarom niet met een 'K'? "Ik heb Caitlyn altijd een heel mooie naam gevonden", vertelt Jenner. "Ik vond het té voor de hand liggend om het met een 'K' te schrijven (alle namen van de Kardashian familie beginnen met een K). En bovendien schrijf je de naam van Brody's vriendin Kaitlyn met een 'K'. Dat zou een beetje gek zijn."

 

 6. De schokkende reactie van Rob 

Over de hele wereld reageerden mensen op de transformatie van Bruce Jenner, die inmiddels door het leven gaat als Caitlyn. Zo ook de zoon van zijn ex Kris Jenner. Rob Kardashian wist nog niets van de nieuwe verschijning van zijn voormalig stiefvader, tot zijn zus Kim hem de cover van Vanity Fair liet zien.

"Waarom laat je me dit zien?", was Rob zijn eerste reactie. "Wie is deze vrouw en waarom zou het mij iets interesseren?" Kim vertelt dat haar vier zussen op de hoogte waren van de onthulling, maar Rob had geen idee. "Toen ik Rob vertelde dat het Bruce, oftewel Caitlyn is, vond hij haar wel meteen prachtig", aldus Kim.

 

Beeld: Getty & sociale media