Wait, what? Caitlyn Jenner wist niet dat KUWTK zou stoppen: ‘Ik hoorde het via de media’

"Ik was niet verrast over het feit dat ik er op deze manier achter kwam."

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Keeping Up with the Kardashians na veertien jaar stopt. Dit nieuws onthulde de familie zelf op Instagram. Het lijkt er echter op dat ze één familielid zijn vergeten in te lichten…

Caitlyn

Caitlyn Jenner moest er via de media achter komen dat de show na twintig seizoenen stopt. “Niemand belde me, ik hoorde het via de media”, vertelt ze bij The Morning Show in Australië.

Maar dat is niet het enige wat Caitlyn, die overigens zelf ook lang onderdeel van de show was, erover zegt. Ze vertelt ook dat ze niet verrast was over het feit dat ze er op deze manier achter kwam…

De show

“Maar de show is waarschijnlijk de beste realityshow uit de geschiedenis. De meiden en Kris hebben geweldig werk geleverd met de show en het zo lang volgehouden. Maar iedereen is nu op een andere plek en ik denk dat het tijd is om verder te gaan. Niets duurt eeuwig”, aldus de brunette.

Keeping Up with the Kardashians was sinds 2007 op tv en in 2021 zal het laatste seizoen verschijnen. Op YouTube blikt Caitlyn terug op oude fragmenten van de show.

Bron: Linda | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws