Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

1. Rob Kardashian na tijden weer in het openbaar gezienRob heeft enorm veel moeite met de media aandacht rondom zijn zussen en blijft zelf dan ook het liefst uit de spotlights. Eerder lieten we al weten dat het ook helemaal niet goed gaat met de 28-jarige. Hij kampte al tijden met overgewicht, hij was 'vermist' en kort daarna ging Rob naar rehab wegens een drugsprobleem. Rob is al maanden niet meer in het openbaar gezien. Tot nu. De website X17 spotte de Kardashian-telg in Calabassas en het eerste wat opviel, was zijn snor! Bekijk de foto HIER.

2. Kimye huurt Disneyland af voor NorthKim Kardashian en Kanye West zijn van plan om de tweede verjaardag van North West in Disneyland te vieren, meldt InTouch.Daarvoor hebben ze met Disneyland een afspraak gemaakt. Het themapark sluit voor één dag, speciaal voor de kleine spruit. Hierdoor kunnen andere bezoekers het park niet bezoeken. North West is op 15 juni jarig. Vorig jaar werd de eerste verjaardag van de dochter op grootse wijze gevierd. Toen werd er een festival gehouden: Kidchella.

3. Kylie Jenner wil zangeres wordenKylie Jenner slaat een nieuwe weg in. De realityster brengt binnenkort haar eerste single uit, weet RadarOnline. Kylie samen met Kanye de studio in gedoken zijn. "Hij heeft haar veel geholpen met haar muziek", vertelt een ingewijde. "Kanye heeft haar goed begeleid en samen hebben ze aan haar eerste single gewerkt", vertelt de insider.