Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lily-Rose Depp is het nieuwe gezicht van Chanel

Move over, Kristen Stewart! De actrice is namelijk vervangen als model voor de brillencollectie van modehuis Chanel. Wie...

Lily-Rose Depp is het nieuwe gezicht van Chanel

Move over, Kristen Stewart! De actrice is namelijk vervangen als model voor de brillencollectie van modehuis Chanel. Wie haar opvolgster is? De nieuwste it-girl in town: Lily-Rose Depp. 

Gekozen door Karl

De 16-jarige dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis wordt het nieuwe gezicht van de brillenlijn van Chanel en heeft daarmee haar eerste grote modecampagne binnengesleept. Volgens een persbericht van het modehuis is Lily-Rose uitgekozen door ontwerper Karl Lagerfeld zelf, die tevens de campagne fotografeerde.

"Lily-Rose is overweldigend. Ze is een jonge meid van een nieuwe generatie met alle kwaliteiten van een ster", zegt Karl. De beroemde modeontwerper wil de jonge Depp neerzetten als een 'popje in een wereld doordrenkt met schattigheid en vrouwelijkheid'. Enne, dat is zeker gelukt. Het grappige is dat haar moeder Vanessa ook ooit het gezicht van Chanel is geweest en nu nog steeds een muze is van Karl Lagerfeld. Zo moeder, zo dochter.

Lees ook: Zo ziet Johnny Depp’s dochter er niet meer uit

Beeld: Instagram,