Win: 1x de vintage Chanel-oorbellen uit de film Spencer

Doe mee en maak kans!

We kijken er al lang naar uit, maar eindelijk draait Spencer, de langverwachte film over Diana met Kristen Stewart in de hoofdrol. Enne, die prachtige vintage Chanel-oorbellen die je ziet in de film? Die kunnen van jou zijn! Grazia mag namelijk 1 paar vintage Chanel-oorbellen weggeven.

Spencer

In Spencer is het huwelijk van prinses Diana en prins Charles al lang bekoeld. Ondanks geruchten over affaires en een echtscheiding gaan de kerstfestiviteiten op het landgoed van de koningin door. Spencer speelt zich af tijdens deze cruciale feestdagen in de vroege jaren 90 waarin prinses Diana besluit dat haar liefdeloze huwelijk met prins Charles niet werkt en is een verbeelding van wat er gebeurd zou kunnen zijn tijdens die paar noodlottige dagen.

Win, win, win

In Spencer is Diana met oogstrelende Chanel-oorbellen te zien. Enne, die kunnen van jou zijn. Wij mogen namelijk 1 paar vintage Chanel-oorbellen weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

[mail-and-win title=”Win: 1x de vintage Chanel-oorbellen uit de film Spencer” description=”Doe mee en maak kans!” questions=”%5B%5D” ended_at=”7-12-2021″ terms=””]

Deze actie loopt tot 7 december 2021. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws