Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Calvin Harris en Taylor Swift stellen bizarre eis

Ze zijn nu al hét it-koppel van het jaar en misschien zelfs wel het rijkste pop-koppel van dit moment: Taylor Swift en C...

Calvin Harris en Taylor Swift stellen bizarre eis

Ze zijn nu al hét it-koppel van het jaar en misschien zelfs wel het rijkste pop-koppel van dit moment: Taylor Swift en Calvin Harris. En dat moet natuurlijk uitgebuit worden. In Hollywood weet iedereen: love sells! Dus voor zo lang het nog duurt - je weet het immers nooit bij Taylor Swift - is het hoofdzaak deze relatie zo goed mogelijk commercieel uit te buiten.

Naaktshoot

En hoe laat je anders de wereld zien dat je écht van elkaar houdt dan met een naaktshoot - liefst op de cover van een tijdschrift -? Máár, daar moet dan wel flink wat tegenover staan. Mirror meldt dat Armani de twee tortelduifjes maar al te graag voor een naaktshoot zou willen hebben. Hier zou hij best wat voor over hebben en in het geval van Swift/Harris moet dat ook wel. Het power couple vraagt namelijk 10 miljoen dollar en dan denken ze er vooralsnog alleen over na. 10 MILJOEN!

Het geld hebben ze niet eens nodig, want beiden verdienen alleen al aan hun muziek meer dan genoeg. Dan hebben we het nog niet eens gehad over alle deals die ze met merken aangaan... Bovendien zouden ze voor die 10 miljoen euro niet eens geheel naakt gaan, maar hun ondergoed aan houden..Toch zou de baas van het Italiaanse modemerk maar wat graag zijn geld uitgeven aan deze deal. Wij zijn benieuwd!

Bron: RTL Boulevard, beeld: Instagram