Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Calvin Kleins SS21-campagne met Megan Thee Stallion en Jacob Elordi

Van klassieke denim fits tot perfecte witte T-shirts.

Megan Thee Stallion

Calvin Klein kondigde vandaag zijn spiksplinternieuwe Spring Summer 2021-collectie Blank Canvas aan. Enne, dat is nog niet alles. Voor deze campagne poseerden onder anderen rapper Megan Thee Stallion en The Kissing Booth-acteur Jacob Elordi.

Blank Canva

Wie denkt dat de Spring Summer 2021-collectie van Calvin Klein bestaat uit felgekleurde items en kleurrijke musthaves, heeft het mis. Met de nieuwe campagne – die de naam Blank Canvas draagt – gaat het Amerikaanse modehuis terug naar het minimalisme als blanco canvas voor een creatieve ontdekkingstocht.

Zo bestaat de nieuwe collectie uit vervaardigde essentials zoals het perfecte witte T-shirt en klassieke denim fits. Uiteraard is ook het iconische monogram ondergoed van Calvin Klein in de collectie te vinden. Met al deze items wil Blank Canvas een mogelijkheid bieden tot grenzeloze zelfexpressie.

Verhalenvertellers

Speciaal voor deze campagne legden fotograaf Mario Sorrenti en regisseur Terene Nance de verhalen van diverse visionairs vast. Dit deden ze onder andere door de verhalen van diverse celebs vast te leggen door middel van intieme en surrealistische beelden, dialoog en beweging. De talenten die hun verhaal deden zijn onder anderen Megan Thee Stallion, Jacob Elordi en Janaya Future Khan.

Bekijk de eerste beelden van de collectie alvast hieronder. Nieuwsgierig geworden naar meer? De collectie is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar via Calvin Klein.

Misschien ook voor jou:
Deze 4 trends voor 2021 heb je waarschijnlijk al in je kast hangen
Fashion
  • Calvin Klein (Mario Sorrenti)