Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Yay!

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en Miljuschka Witzenhausen siert de cover.

Deze week:

* Wij zijn obsessed, net als Cardi B, Kim Kardashian en Chrissy Teigen: Tiger King is de nieuwe Netflix-hit. Want heeft Joe zijn zware straf echt verdiend, heeft Carole ‘het’ gedaan en… hoe gaat het met de rest?

* Nu we zelf niet op reis mogen, is Miljuschka in Mexico op 24Kitchen een welkome afleiding. Miljuschka Witzenhausen (34) over haar nieuwe programma, de verplichte thuisisolatie en natuurlijk De Mol. ‘Ik ben een onwijs zure verliezer.’

* De vrouwelijke singles doen niet alleen voor de lust mee aan Ex On The Beach. Grazia nam exclusief een kijkje in de Thaise villa en sprak de vier over hun ambities.

* Sportswear meets kleur meets kunst: met deze items is je kledingkast van alle markten thuis.

* Nu we massaal thuis zitten, hoopt Heidi Klum met haar nieuwe fashion-show Making the Cut op Amazon Prime Video voor wat entertainment te zorgen.

* De fittie tussen de Wests en Taylor Swift is weer opgelaaid na een gelekt telefoongesprek uit 2016. Komt er ooit nog een einde aan bitch-gate?

* Jaimie Vaes zit samen met vriend Jorik (Lil’ Kleine) en zoontje Lío vast in Dubai vanwege de coronacrisis. Aan Grazia vertelt ze hoe het gaat, en waarom ze toch kozen voor die welverdiende vakantie. ‘Ik heb de situatie onderschat.’

* Voor de ultieme picknick in je tuin of gewoon, lekker op het balkon. Geloof ons: homemade ice tea is de nieuwe foodhype.

* Kleur is ON en dat vieren we met spetterende, colourful, draagbare looks waarmee make-uplovers zich kunnen uitleven. De kunst zit ’m in de wijze van aanbrengen.

* Na twee lange relaties gooit journalist Chantal Tromp (42) zich op de onlinedatingmarkt. Maar hoe gaat dat tijdens de coronacrisis?

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.