Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw valt zoveel af dat kinderen haar niet meer herkennen

Zó veel afvallen dat je kinderen je zelfs niet meer herkennen. Het overkwam de 32-jarige Elishua West. Nadat ze in een k...

Vrouw valt zoveel af dat kinderen haar niet meer herkennen

Zó veel afvallen dat je kinderen je zelfs niet meer herkennen. Het overkwam de 32-jarige Elishua West. Nadat ze in een kledingwinkel niet meer in een broek maat 48 paste, was de maat vol. Elishua besloot haar leven drastisch te veranderen en ging flink afvallen.

Overgewicht

Elishua is niet altijd zo groot geweest. Vóórdat ze kinderen kreeg, had ze altijd maat 40. Na het krijgen van haar vier kinderen kwam ze ontzettend veel aan en kreeg ze maat 50. "Ik snackte de zoetigheidjes van de kinderen op en at na het avondeten alle left overs op." Op haar zwaarste punt woog ze 114 kilo en was ze niet meer in staat om achter haar kleine kinderen aan te rennen. Na het fiasco bij de kledingwinkel was de maat letterlijk en figuurlijk vol.

Afvallen

Elishua begon met drie keer per week joggen en viel in 8 maanden tijd zo'n 47 kilo af. Toen ze samen met haar dochtertje foto's van vroeger bekeek, wist haar dochtertje niet wie de dikke vrouw op de foto was. "Ik kon het niet geloven. We zaten oude familiefoto's van mij, zittend in het park, te kijken en Ruby vroeg wie dat was. Ruby kon gewoon niet geloven dat ik het was, ook al was de foto van pas een paar maanden geleden. Het was geweldig, want ik besefte hoe ver ik gekomen was."

Before

 

After

Lees ook: Foto's: Deze vrouw viel meer dan 350 kilo af

Bron: Daily Mail, beeld: Sanoma beeldbank