Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Aanzoek valt letterlijk in het water

 Matthew Picca wilde afgelopen zaterdag een aanzoek doen aan zijn vriendin Kayla Harrity op de steiger er bij Southport,...

Zien: Aanzoek valt letterlijk in het water

 Matthew Picca wilde afgelopen zaterdag een aanzoek doen aan zijn vriendin Kayla Harrity op de steiger er bij Southport, North Carolina. Maar tijdens het aanzoek ging het verschrikkelijk mis.

Water

Het stel dat al ruim zes jaar samen is, was op vakantie met de familie van Kayla in Southport. Matthew ging als verrassing op de steiger op zijn knieën voor zijn geliefde. Maar toen hij het doosje met de ring er in opende, viel de ring door de houten steiger zo in het water. "Hij opende het doosje en de ring viel meteen in het water, ik had niet eens de kans om hem te zien" vertelt Kayla aan WECT News.

"Ik was totaal in shock, ik wist dat hij grote plannen had voor het aanzoek. En toen viel de ring, ik was er kapot van. Ik wist dat we hem gewoon moesten vinden" vertelt ze aan The Huffington Post. Familie en omstanders die stonden te kijken sprongen meteen het water in om te zoeken.

Ruim anderhalf uur later vond een man genaamd Kyle Blusher eindelijk de ring. "We hadden niet gelukkiger kunnen zijn," aldus Kayla. Iedereen begon te klappen, en Matthew ging uiteindelijk voor een tweede keer op zijn knieën om de ring om de vinger van Kayla te schuiven.

Zie ook: Het liefste aanzoek ooit

Bron: Huffington Post, Beeld: Kayla Harrity