Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hotspot: Hotel du Louvre in Parijs

Stuk voor stuk houden wij van de redactie van Grazia van reizen. Is het niet voor fotoshoots op de meest bijzondere plek...

Hotspot: Hotel du Louvre in Parijs

Stuk voor stuk houden wij van de redactie van Grazia van reizen. Is het niet voor fotoshoots op de meest bijzondere plekken en modeshows op de meest exclusieve locaties dan is het wel gewoon als vrijetijdsbesteding. Als echte fashionista's zal het dan ook niemand verbazen dat de stad van de liefde een van onze meest populaire bestemmingen is. Parijs is toch altijd een goed idee?

Hotel du Louvre

Nu maakte ons hart een sprongetje bij het betreden van Hotel du Louvre van het Hyatt. Dit hotel was zó betoverend mooi, dat kunnen we jullie niet ontnemen. Wij hadden de eer om hier een fotoshoot te houden en bij het zien van het uitzicht vergaten we bijna adem te halen. Ga jij binnenkort naar Parijs? Ga dan zeker in dit hotel slapen. Waan je je een échte Parisienne wanneer je uitkijkt over de Parijse elysées en avenues in de tot in de puntjes verzorgde stylish kamers Loop net zoals Coco Chanel van de prachtige wenteltrap en drink een café au lait in de serre. Paris? Oui, oui!

Bekijk de foto's van het hotel hieronder.

 

Lees ook: Het allerkleinste appartement van Parijs

Bron en beeld: Hotel du Louvre, Hyatt