Emily in Paris’ Camille Razat over tweede seizoen: ‘Wordt een rollercoaster’

Wij kunnen niet wachten!

Dat er een seizoen deux van Emily in Paris op komst is, daar worden wij heel blij van. Het eerste seizoen van de Netflix-hit had namelijk een enorm open einde. Camille Razat, doet alvast een boekje open over het tweede seizoen. Spoil, spoil!

Verhaallijn

Hoogstwaarschijnlijk heb je het eerste seizoen van Emily in Paris in één ruk uitgekeken, dus is de kans groot dat je niet precies meer weet hoe het einde verliep. We frissen je geheugen hierom op met een kleine recap. Het seizoen eindigde namelijk met Emily die een mysterieus berichtje ontving van vriendin Camille. De romance tussen Gabriel en Emily leek – zonder dat Camille dit wist – steeds verder op te bloeien.

Rollercoaster

Het eerste seizoen bevatte dus genoeg romantiek, drama en Franse details en dat zal in het tweede seizoen alleen nog maar meer zijn, zo vertelt Camille tegenover People. “Het zal een rollercoaster zijn,” vertelt ze. “Het wordt nog veel gecompliceerder. Er zijn veel meer emotionele scènes. Mijn personage is nog belangrijker. Ik denk eigenlijk dat seizoen twee, beter zal zijn dan seizoen één.”

“Mijn personage is een echte Parisien”, gaat ze verder. “Dus ik denk dat dat de reden is waarom mensen zo van dit personage houden. Ze is makkelijk te peilen, ze lijkt nederig te zijn, ze helpt haar vrienden, ze is beschermend, ze is grappig, ze heeft geen complex”, aldus Camille.

Corona

De opnames voor het tweede seizoen verliepen echter niet geheel zonder slag of stoot. “We zijn een coproductie – Frans en Amerikaans – dus we moeten ons aan beide richtlijnen houden wat COVID betreft,” legt ze uit. “Het is echt streng, maar dat is juist goed. Ik bedoel, we hebben natuurlijk veel geluk dat we kunnen filmen. Dus ook al zijn er zoveel beperkingen, we hebben wel geluk.”

Wanneer we het tweede seizoen van Emily in Paris precies op Netflix kunnen verwachten is nog niet bekend. In mei begonnen de opnames namelijk pas. To be continued!

Bron: People | Beeld: Emily in Paris, Netlix

Laatste nieuws