Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Stem op de Zalando Blogger Awards!

Het is weer bijna zover: Zalando organiseert dit najaar -12 november- alweer de derde editie van de Zalando Blogger Awar...

Stem op de Zalando Blogger Awards!

Het is weer bijna zover: Zalando organiseert dit najaar -12 november- alweer de derde editie van de Zalando Blogger Awards. Een event waarbij de meest getalenteerde Nederlandse bloggers in de spotlight worden gezet en kans maken op een award.

Naast de categorieën Beste Fashion Blog, Beste Newcomer, en Beste Vlogger, waarin winnaars worden uitgeroepen, heb je ook de People's Choice Award.

People's Choice Awards

De People's Choice Award is een publieksprijs, waarbij modebloggers worden opgeroepen om zoveel mogelijk stemmen te bemachtigen. De fashion blogger met de meeste publieksstemmen zal de uiteindelijke award in ontvangst mogen nemen. Het enige wat je hoeft te doen is de URL van je favoriete blog invoeren. Extra leuk: dit mag ook je eigen blog zijn! Meedoen kan nog tot 15 oktober.

Stemmen of jezelf opgeven kan HIER. Enne, zelf maak je ook nog eens kans op één van de drie cadeaubonnen t.w.v. €100 shoptegoed op Zalando.nl. Go, go go!