doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo kun je je top 9 Instagramposts van 2020 vinden 

Te lief: Brooklyn Beckham deelt bijzondere beelden voor het goede doel

Brooklyn Beckham en andere bekende gezichten knuffelen voor het goede doel.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Brooklyn Beckham

Dat we in 2020 te weinig geknuffeld hebben, is een feit. Zalando speelt hier echter goed op in en zet een heuse 'We Will Hug Again'-campagne op. Het doel? Een virtuele knuffel over de hele wereld verspreiden – en hier tegelijkertijd een goed doel mee steunen. Enne, niemand minder dan Brooklyn Beckham is één van de personen die deze boodschap over mag brengen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Virtueel knuffelen

In de campagne delen naast Brooklyn ook Diane von Furstenberg en Munroe Bergdorf persoonlijke beelden die de ultieme uitdrukking van menselijke verbondenheid en samenhorigheid laten zien: de knuffel. Met deze campagne ondersteunt Zalando het Rode Kruis om diegenen te helpen die op dit moment geïsoleerd zijn en die connectie op dit moment missen.

Hoewel velen van ons op dit moment niet kunnen knuffelen, kijken we samen uit naar een tijd waarin we dat wel kunnen. Good to know: Zalando roept consumenten op om je ​​favo foto van een knuffelherinnering te delen op Instagram. Voor elke foto waar @Zalando in wordt getagt en de hashtag #WeWillHugAgain wordt gebruikt, doneert Zalando €5 aan het Rode Kruis. Hoe tof is dat?

Brooklyn Beckham

Brooklyn – aka de handsome zoon van David Beckham en Victoria Beckham – timmert lekker aan de weg als model en fotograaf. In gesprek met Zalando vertelt Brooklyn alles over zijn gebrek aan knuffels. Want geef toe: hadden we dit jaar allemaal niet wat meer willen knuffelen?

Als het even kan zou Brooklyn naar eigen zeggen zijn hele familie een knuffel willen geven. "Mijn hele familie, mijn zus, mijn vader en moeder, mijn broers, mijn verloofde en mijn opa en oma."

Wat de meeste speciale knuffels zijn voor Brooklyn? "Al op jonge leeftijd knuffelde ik veel met mijn vader en moeder – en dat doe ik nu nog steeds. Ik heb veel gereisd en gewerkt, en altijd wanneer ik terugkom naar Londen, knuffelen mijn ouders mij", vertelt hij openhartig. "Ook knuffel ik graag met mijn verloofde wanneer ik haar weer zie. Elke keer wanneer ik ergens terugkom, en knuffel met iemand van wie ik hou, voelt dit enorm speciaal." Cute.

Covid-19

Uiteraard zit knuffelen met iedere persoon van wie je houdt er door het coronavirus momenteel niet in. Waar Brooklyn dan ook het meeste naar uitkijkt in het jaar 2021? "The end of Covid-19!", maakt hij duidelijk.

"Alsjeblieft, draag een mondkapje en zorg ervoor dat iedereen veilig is. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er een einde komt aan het coronavirus en kunnen we de mensen waarvan we houden, blijven zien."

Benieuwd naar een aantal persoonlijke beelden van Brooklyn zijn mooiste knuffelherinneringen? Je bekijkt ze hieronder:

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');