Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 5x adventskalender van Zalando Beauty t.w.v. €79,95

It's Wednesday, winning Wednesday!

Winning Wednesday: 5x adventskalender van Zalando Beauty t.w.v. €79,95

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 5x een adventskalender van Zalando Beauty t.w.v. €79,95 weg.

Cadeautjes

De feestmaand der feestmaanden staat weer voor de deur en dat betekent naast vrije dagen, gezellig samenzijn en vooral veel eten, natuurlijk ook... Cadeautjes! En wat is er dan leuker om iedere dag tot Kerst een beautycadeautje uit een adventskalender te mogen openen?

Verrassing

Van een lipstick van MAC tot aan de skincream van Egyptian Magic en van Micellar Water van SO ROSE! tot aan een prachtig oogpalette van NYX: in de adventskalender van Zalando Beauty vind jij alleen maar de allerleukste goodies. Waar ze precies allemaal 'verstopt' zitten, dat is natuurlijk nog maar de vraag. Zo is het iedere dag een verrassing welk cadeautje je uit de adventskalender pakt.

Ben jij nou een echte beautyliefhebber en lijkt het je amazing om de adventskalender te winnen? Wacht dan niet langer en vul onderstaand winformulier in, en wie weet wordt de decembermaand zo nóg leuker.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.