Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Huwelijk in Despicable Me-thema

Een origineel thema voor je bruiloft vinden, is geen makkelijk klus. Eerder zagen we al een Star Wars bruiloft en een an...

Zien: Huwelijk in Despicable Me-thema

Een origineel thema voor je bruiloft vinden, is geen makkelijk klus. Eerder zagen we al een Star Wars bruiloft en een ander koppel dat koos voor een Game of Thrones thema. Toch spant dit bruidspaar de kroon! Zij kozen ervoor om een heel bekend geel figuurtje centraal te zetten op hun grote dag.

Despicable Me

Samantha en Bob Thomas zijn grote fans van de Despicable Me-films en besloten om daar wat van terug te laten komen op hun trouwdag. "De films zijn geweldig en we dachten, waarom niet? We wilden het sowieso graag een beetje anders", aldus Bob. Wel geeft hij aan dat het allemaal een beetje uit de hand is gelopen.

Overal Minions

Van de decoratie tot de taart, de gasten konden niet om de Minions heen. Zij kregen Minion-maskers, de bruidsmeisjes gele jurken, de heren blauwe pakken en ook stond het gele wezentje het bruidspaar op te wachten bij de locatie.  Wat de gasten er nou echt van vonden? "Sommige van onze gasten waren een beetje terughoudend toen ze hoorde wat het thema was. Uiteindelijk vonden ze het geweldig, en gaven ze toe dat het de leukste bruiloft was die ze ooit hebben gehad", aldus een dolgelukkige Samantha.

Als speciaal aandenken aan de grote dag liet Bob een Minion tatoeage van hem en zijn bruid zetten. "We hadden ons geen betere dag kunnen wensen", laat het koppel weten. Benieuwd naar de foto's? Bekijk ze hier:

Bron: Mirror Beeld: Twitter