Steph over… Anti-katertips

Stephanie Brandes is chef health, beauty en lifestyle bij Grazia. Elke week onthult ze haar beautygeheimen en make-up mu...

Stephanie Brandes is chef health, beauty en lifestyle bij Grazia. Elke week onthult ze haar beautygeheimen en make-up musthaves vanuit Grazia HQ.

Gisteravond hadden we een werkborrel. De samenvatting: ik kom binnen, ik eet mini-hapjes, ik drink meer dan ik eigenlijk wil, ik doe samen met collega Isabel het licht uit (aan gezelligheid hoort namelijk geen einde te komen, vinden we) en ik ga veel te laat (en met honger) naar bed. Da’s vooral leuk op dat moment, maar voor iemand die de volgende ochtend om 08.00 uur dienst heeft op kantoor (djiezus, ik kan niet meer), is het zielig. En wie zich zielig voelt, moet vooral voorkomen dat het allemaal nóg zieliger wordt zodra diegene in de spiegel kijkt. Dus ben ik inmiddels behoorlijk gedreven geworden (ik ga veel borrels af) in het toepassen van make-uptrucjes die mijn verlepte katerstatus doen verbloemen. Het is wel een beetje hoe ouder je wordt, hoe meer je nodig hebt, maar vooralsnog kom ik met onderstaande stappen weg. Denk ik. Hoop ik. Als volgt:

Vergeet je Stephanie niet op Instagram te volgen via @Stephaniegrazia?

Zie HIER alle Steph over… Blogs

Laatste nieuws