Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tiener in Minionjurk naar schoolgala

Het schoolgala was altijd een enorm hoogtepunt en je deed dan ook altijd erg je best om in je mooiste jurk te gaan. De A...

Tiener in Minionjurk naar schoolgala

Het schoolgala was altijd een enorm hoogtepunt en je deed dan ook altijd erg je best om in je mooiste jurk te gaan. De Amerikaanse Daisy Maddox besloot het dit jaar anders aan te pakken en met behulp van Twitter droeg ze wel iets héél bijzonders.

Minions

Op Twitter vroeg Daisy of ze een Minionjurk die ze had gezien op internet moest aantrekken. Er werd volmondig ja gezegd dus besloot de Amerikaanse de jurk bij 15.000 retweets te dragen naar het schoolgala. En ja hoor, ze kreeg inderdaad enorm veel reacties en retweets, wat er uiteindelijk voor zorgde dat ze die jurk toch echt moest gaan dragen. Maar ze hield zich aan haar woord, want ze liet haar moeder de jurk namaken, aangezien hij alleen in kindermaten beschikbaar was.

Samen met haar moeder maakte ze de kinderjurk na en het resultaat mag er zijn. In de gele Minionjurk verscheen Maddox op het gala en nu gaan de foto's viral. En terecht.

Zie ook: Viral: Jaloerse vriend haalt hilarische prank uit

Bron: Metro, Beeld: Daisy Maddox, Snapchat, Twitter