Openingsdatum nieuwe H&M flagship store in Amsterdam bekend

Het was al een tijdje bekend dat H&M een nieuwe flagship store zou openen in het monumentale ‘Bonneterie’ pand in het ce...

Het was al een tijdje bekend dat H&M een nieuwe flagship store zou openen in het monumentale ‘Bonneterie’ pand in het centrum van Amsterdam. Nu is dan eindelijk ook de openingsdatum bekend!

Op donderdag 17 december is het zover: na een maandenlange verbouwing opent de zes verdieping tellende winkel haar deuren. Om stipt 10.00 uur zal de feestelijke opening plaatsvinden voor het publiek. Extra leuk: De eerste 100 klanten krijgen een exclusieve goodiebag en de eerste 250 klanten een giftcard met een shoptegoed variërend van 5 tot 250 euro.

Luxe

De winkel wordt nu al één van de mooiste H&M winkels ter wereld genoemd, met het allernieuwste en meest luxueuze interieur. En wie behoefte heeft aan stijladvies kan een afspraak maken met een ‘personal stylist’ voor een privé shopping-sessie.

Alle H&M-collecties zullen verkrijgbaar zijn, ook H&M Home, H&M Beauty en alle limited edition collecties. Hé wat fijn, net op tijd om je kerstinkopen te doen!

Bron: H&M, Beeld: H&M

 

Laatste nieuws