doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Openingsdatum nieuwe H&M flagship store in Amsterdam bekend

Het was al een tijdje bekend dat H&M een nieuwe flagship store zou openen in het monumentale ‘Bonneterie’ pand in het ce...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Openingsdatum nieuwe H&M flagship store in Amsterdam bekend

Het was al een tijdje bekend dat H&M een nieuwe flagship store zou openen in het monumentale ‘Bonneterie’ pand in het centrum van Amsterdam. Nu is dan eindelijk ook de openingsdatum bekend!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Op donderdag 17 december is het zover: na een maandenlange verbouwing opent de zes verdieping tellende winkel haar deuren. Om stipt 10.00 uur zal de feestelijke opening plaatsvinden voor het publiek. Extra leuk: De eerste 100 klanten krijgen een exclusieve goodiebag en de eerste 250 klanten een giftcard met een shoptegoed variërend van 5 tot 250 euro.

Luxe

De winkel wordt nu al één van de mooiste H&M winkels ter wereld genoemd, met het allernieuwste en meest luxueuze interieur. En wie behoefte heeft aan stijladvies kan een afspraak maken met een ‘personal stylist’ voor een privé shopping-sessie.

Alle H&M-collecties zullen verkrijgbaar zijn, ook H&M Home, H&M Beauty en alle limited edition collecties. Hé wat fijn, net op tijd om je kerstinkopen te doen!

Bron: H&M, Beeld: H&M

 

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');