Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nooit meer een slechte adem hebben?

Een date, een sollicitatiegesprek, een feestje of gewoon een simpele een afspraak met vriendinnen... Je adem is zó belan...

Nooit meer een slechte adem hebben?

Een date, een sollicitatiegesprek, een feestje of gewoon een simpele een afspraak met vriendinnen... Je adem is zó belangrijk. Niets is erger dan het idee hebben dat je uit je mond stinkt. CB12 mondwater to the rescue!

Indruk maken? Dan is het belangrijk dat je er goed verzorgd uitziet, succesvol bent in werk, een druk sociaal leven hebt én een goede adem. Jep, daar is-ie weer: je adem! Daarom hebben 87 testers twee smaken CB12 mondspoeling en de CB12 boost kauwgom getest.

'Je voelt je zelfverzekerd'

Er is geen twijfel over mogelijk: CB12 zorgt voor zelfvertrouwen. 91% van de testers voelt zich namelijk een stuk zekerder met CB12 en 89% straalt, ehh.. ademt na het gebruik van CB12 zelfvertrouwen uit. Letterlijk! "Waanzinnig hoe CB12 slechte adem aanpakt. Je voelt je zo veel meer zelfverzekerd!", laat tester Camilla weten.

Maar niet bij iedereen voldeed de mondspoeling aan de verwachtingen: "Ik miste een ''boost' dat je na het gebruik van de mondwater echt even een paar minuten of iets langer een écht frisse uitademing had, zo van mint fris. Het neutraliseert wel alle smaakjes, maar geeft geen lekkere mint nasmaak en dat mis ik een beetje", merkte Casper op.

Toch zijn de reacties voor het grootste deel positief. "Het effect is Fris, fijn en zelfverzekerd door makkelijk en snel gebruik van CB12", vindt Marc. Daar is Danny het mee eens: "CB12 geeft mij het gevoel dat je nooit onzeker hoeft te zijn over een slechte adem."

Het proberen waard? Klik hier voor meer informatie over CB12.

*Onderzoek is uitgevoerd door hettestpanel.nl onder 87 mannen en vrouwen tussen de 20 en 40 jaar, oktober 2015.