Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gigi Hadid reageert ijzersterk op haters

Model Gigi Hadid is het zat. De paparazzi blijft haar maar achtervolgen en iedereen lijkt een mening te hebben over haar...

Gigi Hadid reageert ijzersterk op haters

Model Gigi Hadid is het zat. De paparazzi blijft haar maar achtervolgen en iedereen lijkt een mening te hebben over haar liefdesleven. Nu laat Gigi weten hoe ze hier over denkt.

Nieuwe lover

We hebben allemaal meegekregen dat het over en uit is tussen het model en Joe Jonas. Inmiddels heeft Gigi een nieuwe lover, namelijk ex-One Direction lid Zayn Malik. Veel van Gigi's fans zijn het niet eens met de nieuwe man in haar leven. Gisteren ontplofte de bom toen Joe zijn ex én Zayn verwijderde van zijn social media accounts.

Voor Gigi was dit de druppel en ze besloot haar haters via Twitter toe te spreken. Even later verwijderde ze de tweets weer, maar Perez Hilton was net op tijd om de woorden van Gigi met de wereld te delen.

Chill

"Ik vind dat er geen gelukkige manier van leven is als je wordt bekeken door een microscoop. Als ik de kans had om met jullie allemaal af te spreken om mijn kant van het verhaal te vertellen, zou ik dat doen. Maar die kans is er niet. Er is geen reden om te oordelen over situaties die niet van jou zijn. Soms gebeuren dingen gewoon zonder reden of goede timing. En soms heb je dat pas door als het al zo is. Dat is het", schreef het model. Later postte ze nog een afbeelding met het woord chill op Twitter en daarmee sluit ze de discussies af.

Lees ook: Gigi Hadid gespot tijdens haar walk of shame

Beeld: Getty, Twitter, Bron: PerezHilton