Christie ‘reageert’ op breuk met Rafael van der Vaart

Trouble in paradise voor Rafael van der Vaart en zijn 23-jarige vriendin Christie? Dat leek er wel even op. De twee zoud...

Lees ook

Trouble in paradise voor Rafael van der Vaart en zijn 23-jarige vriendin Christie? Dat leek er wel even op. De twee zouden volgens Story uit elkaar zijn. Volgens Christie is dat echter helemaal niet het geval, schrijft AD.

Romantisch kiekje

Het model heeft voor het eerst een romantisch kiekje van zichzelf en Rafael van der Vaart op Facebook gedeeld. Duidelijk een reactie op de geruchten dat hun liefde na vier maanden daten over zou zijn. De foto is alleen zichtbaar voor haar Facebookvrienden, maar AD weet dat het stel lachend tegen elkaar aan staat op het kiekje. De liefde zou er vanaf spatten. Ook zou Christie hartjes in het bijschrift hebben gezet.

Een anonieme bron vertelde aan Story dat de voetballer net voor de feestdagen een einde aan de relatie had gemaakt, omdat hij nog niet klaar was voor een nieuwe romance. “Christie bracht hem weer geluk, maar het was niet het juiste moment om een nieuwe relatie aan te gaan. Er was nog te veel oud zeer.”

Het lijkt erop dat hier dus niets van waar is.

Lees ook: Is dit de reden van de breuk van Sabia en Rafael?

Bron: AD, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook