Huisgenootjes onherkenbaar na transformatie

Allyson Pearcy en Chantel Rohdy waren klaar met hun overgewicht en besloten hun leven volledig om te gooien. De huisgeno...

Lees ook

Allyson Pearcy en Chantel Rohdy waren klaar met hun overgewicht en besloten hun leven volledig om te gooien. De huisgenootjes kregen regelmatig opmerkingen over hun gewicht door pesters en besloten de overtollige kilo’s kwijt te raken. En dat is zeker gelukt!

Weight Watchers

Beide vrouwen hadden op jonge leeftijd al last van overgewicht en besloten zich in 2013 in te schrijven bij Weight Watchers. Allyson woog op haar zwaarste punt 147 kilo en Chantel 131 kilo. De huisgenootjes gingen gezonder eten en waren regelmatig in de sportschool te vinden. “Ik denk dat het beste deel was dat er altijd iemand voor je klaarstond als je een zware dag had”, aldus Chantal.

Teamwork

En het teamwork van de vrouwen wierp zijn vruchten af. De 31-jarige Allyson ging van 147 kilo naar een gewicht van 68 kilo. Ook de 29-jarige Chantel verloor heel wat gewicht. Zij ging van 131 kilo naar 69,5 kilo!

Benieuwd naar de before & after foto’s? Wij verklappen alvast: je herkent de huisgenootjes niet meer terug! Bekijk ze hier.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook