Hoogtepunten van de Chanel SS16 show

Fashion Week Parijs blijft ons verrassen met prachtige shows. Dit keer de SS16 show van Chanel. Met topmodellen als Kend...

Lees ook

Fashion Week Parijs blijft ons verrassen met prachtige shows. Dit keer de SS16 show van Chanel. Met topmodellen als Kendall Jenner, Gigi Hadid en Bella Hadid op de catwalk, kon het natuurlijk ook niet misgaan.

De show

De locatie van de show was een prachtige Japanse neptuin met een groot Japans poppenhuis waar de modellen én Karl Lagerfeld in stonden. Aan de setting was goed te zien dat de show draaide om de natuur en een eco-friendly feeling.

De modellen liepen over de catwalk in looks bestaande uit prachtige neutrale en natuurlijke kleuren, met hier en daar wat zwart en blauw. In de outfits en materialen kwam de milieuvriendelijke-touch weer helemaal terug. Ook was er een eenheid te zien in de kapsels, alle modellen leken een reuze croissant als hairdo te hebben.

Celebs

Zussen Gigi en Bella Hadid schitterden op de catwalk en ook Kendall Jenner maakte een surprise appearance. Verder waren modellen Maartje Verhoef en Marjan Jonkman ook van de partij.

Op de frontrow werd niemand minder gespot dan Karl Lagerfelds muze Cara Delevigne met haar hondje Leo.

Lees ook: Versace SS16 @ Paris haute couture fashion week

Bron: Dailymail.co.uk, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook