Kanye doet het weer: Yeezy season 3

Gisteravond barstte het spektakel los in Madison Square Garden in New York city: Kanye West presenteerde zijn Yeezy 3 co...

Lees ook

Gisteravond barstte het spektakel los in Madison Square Garden in New York city: Kanye West presenteerde zijn Yeezy 3 collectie.

Yeezy 3

Kanye wist de avond extra speciaal te maken door niet alleen zijn nieuwe collectie, maar ook meteen zijn nieuwe album, The Life of Pablo, te lanceren. Hij sprong zelf in de dj-booth en adviseerde iedereen om vooral lekker te gaan dansen. Toen het tweede nummer begon, viel er in het midden van de zaal een groot wit doek naar beneden. Daar stond een enorm aantal modellen, gekleed in de Yeezy 3 kleding. Er was één model die de show stal: Het iconische supermodel Naomi Campbell. Net zoals bij zijn voorgaande shows koos Kanye niet voor de traditionele catwalk, maar toonde hij alle verschillende outfits in één keer.

Speciale gasten

De zaal was gevuld met grote namen, waaronder Anna Wintour, Lil’ Kim, 50 Cent, Gigi en Bella Hadid, Karlie Kloss en Dutchie Romee Strijd. Natuurlijk was ook de hele Kardashian-clan aanwezig, inclusief speciale gast Lamar Odom. Dit was zijn eerste publieke verschijning sinds hij vorig jaar na een overdosis werd opgenomen. Ook dochter North West was, net als vorig jaar, weer van de partij. Gekleed in een witte Yeezy hoodie en choker om haar nek nam ze (weer) plaats naast Anna Wintour. Deze keer gelukkig geen woedeuitbarsting, waarschijnlijk dankzij de lolly waar ze de hele show op sabbelde.

Zie hieronder een impressie van de avond.

Lees ook: Kanye West emotioneel over dood moeder

@gallery(1003583)

Laatste nieuws

Zie ook