Keert dít koppel terug in Geordie Shore?

Het is onmogelijk dat je het hebt gemist, maar op het moment zijn de opnames voor een nieuw seizoen in het huis van Geor...

Lees ook

Het is onmogelijk dat je het hebt gemist, maar op het moment zijn de opnames voor een nieuw seizoen in het huis van Geordie Shore in volle gang. Opvallend genoeg wordt er stééds een oud koppel gespot bij de opnames….

Eens een Geordie…

Tijdens een avondje uit met de cast (waar déze ster keihard onderuit ging en de borsten van Holly de show stalen) zagen we ze eindelijk weer terug: James en Sophie! Volgens bronnen zijn ze terug vanwege het 5-jarig jubileum van de hit-serie. In 2013 is Sophie het huis uitgezet. Volgens de insiders zou dit komen door racistische uitspraken die ze gedaan zou hebben. Anderen zeggen weer dat haar nichtje Marnie Simpson de reden is van haar eerdere vertrek.

James verliet in 2015 het huis. Hij vond dat het tijd werd voor een nieuwe stap in zijn leven en dat lukte niet als hij in de serie bleef. Nu ze beiden weer zijn gespot met de rest van de cast, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Wij wachten in spanning af tot het nieuwe seizoen op de buis is!

Lees ook: Verlaat Gary Geordie Shore?!

Bron: Shownieuws, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook