Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Geordie Shore's Gaz heeft aan zichzelf laten sleutelen'

Het moge duidelijk zijn dat de Geordie's de natuur graag een handje helpen, door onder het mes te gaan. Zo kozen Marnie...

'Geordie Shore's Gaz heeft aan zichzelf laten sleutelen'

Het moge duidelijk zijn dat de Geordie's de natuur graag een handje helpen, door onder het mes te gaan. Zo kozen Marnie en Holly voor nieuwe lippen, Vicky vergrootte haar borsten, Charlotte debuteerde onlangs haar nieuwe neus en Chloe is haast onherkenbaar na al haar ingrepen. Nu blijkt Gary - Gaz - Beadle ook niet vies te zijn van cosmetische ingrepen, althans als we OK Magazine! moeten geloven.

Bro-tox

Specialisten claimen dat zij bij Gary in de loop der tijd wat veranderingen in zijn gezicht hebben gezien. “De glans op zijn voorhoofd is een duidelijk teken dat er iets teveel botox is gebruikt. En ook heeft hij een behandeling rondom zijn ogen laten doen. De hoek van zijn wenkbrauwen is duidelijk veranderd. Ook heeft hij zijn lippen, dan wel subtiel, op laten vullen”, vertelt een cosmetisch arts. Dr. Kishan Raichura, een anti-verouderingsexpert, vertelt dat het vaak voorkomt dat mannen kleine behandelingen rondom de ogen en het voorhoofd laten doen.



Zijn er écht cosmetische ingrepen aan te pas gekomen of is het een knap staaltje Photoshop. Bekijk de foto's hieronder en oordeel zelf.

Lees ook: Verlaat Gary Geordie Shore?!



Beeld: Instagram, Getty