Iggy Azalea plaatst topless foto met én zonder photoshop

Photoshop een echte no go? Dat vond ook Iggy Azalea. De rapper is helemaal blij met hoe ze er nu uit ziet, en dan vooral...

Lees ook

Photoshop een echte no go? Dat vond ook Iggy Azalea. De rapper is helemaal blij met hoe ze er nu uit ziet, en dan vooral met haar curves. Ze was het er dan ook niet helemaal mee eens dat haar foto werd gephotoshopt.

Picture Perfect

Op Twitter plaatste Iggy twee foto’s van zichzelf: de originele foto en de gephotoshopte versie. Op de gephotoshopte versie zijn haar rondingen afgevlakt en ook haar dijen zijn dunner gemaakt. “Ik hou ervan, maar ik geef de voorkeur aan de foto voordat ze mijn dijen en heupen hebben aangepast om me dunner te laten lijken”, schrijft de rapper in een reactie naar een fan.

Fotogeniek

Een paar tweets later schrijft ze nog even dat de reactie niet is bedoeld om ruzie te zoeken met het tijdschrift die de foto heeft geplaatst. Ze houdt gewoon van haar lichaam zoals het nu is. En dat mag ook wel, want daar heeft ze flink wat geld aan uitgegeven. De blondine heeft al eens haar borsten laten vergroten en ze heeft een neuscorrectie gehad.

Lees ook: Iets te veel Photoshop voor Gigi Hadid?

Bron: RTL Nieuws, RTL Boulevard, Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook