Yes! Beyoncé heeft groot nieuws

Yasss, Queen Bee did it again! Geen verrassingsalbum of episch optreden deze keer. De alleskunner komt met een acti...

Lees ook

Yasss, Queen Bee did it again! Geen verrassingsalbum of episch optreden deze keer. De alleskunner komt met een active en leisure wear-collectie genaamd Ivy Park, in samenwerking met TopShop.

Teaser

Beyoncé kondigde anderhalf jaar geleden aan dat ze samen met de Britse kledingketen Topshop een gloednieuw label zou lanceren. Met een video waarin ze zelf de hoofdrol speelt, heeft de zangeres de eerste beelden van haar kledinglijn vrijgegeven. Op de kledingstukken wordt de naam van het label prominent uitgespeeld. Die naam is overigens een verwijzing naar haar dochter, Blue Ivy, en de plaats waar de Amerikaanse zangeres vroeger het liefst ging sporten, zo vertelt ze zelf in de video. “Wanneer ik aan het werk ben en aan het rehearsen, leef ik zo ongeveer in mijn work-out kleding, maar er was nog niet echt een sportlabel dat me echt aansprak. Mijn doel met Ivy Park is om de grenzen van sportswear te verleggen en om vrouwen te inspireren die begrijpen dat schoonheid meer is dan je fysieke verschijning.”

Wij zijn benieuwd wat ons staat te wachten. We moeten nog heel even geduld hebben, want de officiele launch vindt plaats op 14 april. Binnenkort is de collectie onder andere verkrijgbaar is bij Zalando, Topshop, Nordstrom en Net-a-Porter.

Laatste nieuws

Zie ook