Reden achter breuk Fajah en Gijs onthuld

Fajah Lourens en haar elf jaar jongere vriend Gijs Scheeringa maakten in maart bekend dat ze een punt achter h...

Lees ook

Fajah Lourens en haar elf jaar jongere vriend Gijs Scheeringa maakten in maart bekend dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet. “Bekend zijn heeft zeker heel veel voordelen, helaas heeft het ook wel wat nadelen. Een van de nadelen is dat je privéleven ook vaak in de media belandt. Het is leuk om je nieuwe liefde aan de wereld te laten zien als je verliefd bent. Helaas komt er soms ook een moment dat je moet aangeven dat je relatie over is… Helaas maar waar. Het is over tussen Gijs en mij.”, schreef ze destijds op social media.

Andere fase

“Gijs en ik zaten in zo’n andere fase van ons leven. Het was allemaal heel pijnlijk”, vertelde Fajah eerder aan weekblad Story over de breuk met Gijs. “Het was alsof ik wekenlang een steen in mijn maag had zitten. Wat ik ook deed, het ging niet weg.” Het liefdeskoppel scheelde ruim 11 jaar met elkaar en dat leeftijdsverschil was achteraf gezien toch te groot. “Hij wilde bijvoorbeeld drie, vier dagen per week uitgaan. Ik wil ook nog weleens uitgaan, maar ik heb ook een gezin en een bedrijf te runnen. In het begin vergat ik dat hij elf jaar jonger is, maar op een gegeven moment begon dat wringen.”

Verschil

Gijs repte echter met geen woord over de breuk. Tot nu! Aan Story doet hij zijn verhaal. “Ik heb pas een Rolex gekocht en een Mercedes gekocht. Dat wilde ik heel graag. Een groot verschil is dat Fajah twee kinderen heeft. Dat was opzich geen probleem, maar ik ben een jongen van 23, dus misschien wat speelser. Ik denk dat we niet op een lijn zaten qua leeftijd.”

Dat bleek ook uit de kinderwens van Fajah. De 34-jarige wilde naar verluidt ook graag een kind van Gijs, maar daar dacht hij zelf heel anders over. “Ik beschouwde Fajah’s kinderen als mijn kinderen. Ik vond het niet per se nodig om samen nog een kind te krijgen. Ach eigenlijk hadden we het allebei te druk voor een relatie.”

Lees ook: Fajah Lourens is klaar met mannen, maar niet met vrouwen…

Bron: Story, Show, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook